Sommarlov <3

Idag har jag och Trassel firat in sommarlovet med att sitta ute i solen och bara chillat! Men inte så lång tid för trååkiga matte har gått och blivit sjuk, och Trassel tar ut sin extraenergi genom att bita sönder mattes datorladdare...
Det fanns en extraladdare, så jag överlever, jag var mest bara glad att Trassel inte finns någon stöt!
 
Imorgon ska vi träffa Amanda och Wiggo för bus och lite träning, sen ska jag fara förbi biblioteket och låna några böcker så att vi kan spendera dagarna ute i solen på gräsmattan, så får jag en helnöjd vovve! Jag har inga nya Trasselbilder i datorn så det måste fixas också. 
 
I sommar händer det inte mycket, inte planerat i alla fall. Nu till veckan är det lite avslutningar som ska faras på, samt ett ett-år-sedan-studenten-firande med mina kära vänner i Umeå. Efter det är det inte så mycket planer förrän kennellägret i juli, då ska Trassel föhoppningsvis få prova på vallnig! Jag skulle tycka att det vore superroligt, och jag tror att jag kommer att ha bättre möjligheter att fortsätta om jag flyttar ner till skolan i Reftele till hösten.
Annars i sommar väntar några festivaler, allmänt häng med vänner, slappande, tid med familjen samt en utlandsresa med några av de bästa vännerna i augusti, som avslutning på lovet. :)
 
Lite om Trassel också då. Den lilla skorven är nu runt 50 cm hög och väger ungefär 17 kg, han börjar bli stor, lillpojken! Han har verkligen blivit duktig på att ta det lugnt hemma, men tyvärr bara när jag är ensam med honom, annars är det full fart som vanligt! Nästan rumsren också, men jag litar bara på honom hemma i lägenheten än så länge, liite för många olyckor när vi hälsar på hos mamma. ^^ 

Bilder ska väl också komma, om nån dag kanske, man vet aldrig med mig och mitt bloggande!

RSS 2.0