Vi har gått och blitt smålänningar!

Jag och Trassel har efter en hel sommar av väntan flyttat ner till Småland, närmare bestämt till Smålandsstenar! Vi bor tillsammans med Erika och hennes tjejjor Holly och Yessi i en lägenhet som ligger runt en mil från skolan. Lägenheten är så fin så, området är fint och skolan är fin, allt är så fint och jag är så glad, Trassel med för den delen! Lillskrutten får spendera sina dagar i hundstallet där han har en egen box och kan gå in och ut ur sin hundgård precis som han vill.
 
På skolan hinner vi med en hel del, vi läser på om hönor och hundens biologi, näringsbehov, djurskyddslagar, entreprenörskap och djurhållning, sen hinns det med en hel del praktisk träning också. Jag trodde nog aldrig att skolan kunde vara såhär, att få träna med min älskade Trassel på schemalagda lektioner, det är helt underbart ♥ Idag har vi bland annat hunnit med att klicka in hundarna på targetpinne och Trassel fattade snabbt att han skulle sätta nosen mot, nu ska vi fortsätta med att följa efter den i rörelse för att kunna gå runt i åttor till nästa lektionstillfälle, vi har med andra ord ganska så roliga läxor också! 
 
Jag ville bara lite snabbt skriva om hur bra vi har det här nere, och självklart dela med mig av lite bilder på min lyckliga pojke! ♥ Nu väntar lite plugg inför prov på fredag, provet blir på hönans biologi! Lite udda kanske men intressant. :)



 

 

RSS 2.0